SOK stiftelsen

 

Nu återstår bara några dagar av 2018 och vi på  SOKstiftelsen  och Trygghetsrådet TRS kan återigen blicka tillbaka på ett händelserikt år.

I SOKstiftelsen har de första karriärväxlarna lämnat oss och påbörjat sin resa i ett nytt yrke. Några av dem kan du läsa om här på webben. Vi fortsätter resa landet runt för att informera de yrkesgrupper som omfattas (dansare, sångsolister, korister, musikalartister och musiker) om avtalet och SOKstiftelsen. För både SOKstiftelsens och TRS karriärväxlare har vi gjort webbinarier och guider att ta stöd i på vägen till ett nytt jobb.  

Intresset för TRS stöd med verksamhets- och kompetensutveckling blir allt större. I år har vi erbjudit flera projekt i nätverksform för små organisationer – det har blivit populärt och vi kan på det sättet hjälpa fler organisationer med deras utveckling.
Vi gläder oss åt att hela 90 procent av alla de som tog del av TRS omställningsstöd gick vidare till nytt arbete, studier eller ett eget företag.

Nu ser vi fram emot 2019 och nya, roliga utmaningar, men innan dess vill vi önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Helene Bergstedt med personal

bild

Helene Bergstedt, vd för SOKstiftelsen och Trygghetsrådet TRS