SOK stiftelsen

Att börja fundera på att växla karriär kan väcka många känslor. För en scenkonstnär är identiteten ofta så förankrad i yrket att det kan bli extra svårt att navigera och orientera sig i de tankar du har. Det kan ta tid att landa i vad du vill med din framtid. 

Den 27 november kl. 11.00 bjuder vi in till ett webbinarium om karriärväxling. Med webbinariet vill vi bidra till att öka din förståelse för vad en karriärväxling kan innebära och förhoppningsvis ge dig inspiration inför din resa till ett nytt yrke.

Vi kommer lyfta frågor som

  • vad karriär är och vad karriärväxling kan vara
  • känslor och tankar kring karriärväxling
  • hur vanor och bakgrund påverkar våra val
  • vikten av att förstå sin kompetens
  • att välja ett nytt yrke och vägen dit


Vi beskriver också vilket stöd du som omfattas av SOKstiftelsen kan få när det är dags för dig att växla karriär. Webbinariet är i första hand tänkt för dig som är dansare, sångsolist, korist, musikalartist eller musiker och omfattas av SOKstiftelsen. Men det vi tar upp under webbinariet kan många människor känna igen sig i - särskilt de som identifierar sig starkt med sitt arbete.

Webbinariet är cirka 45 minuter långt och sänds direkt här på SOKstiftelsens webbplats klockan 11.00. Efteråt kan du också se webbinariet, men då kan du inte skicka in frågor. Efter sändningen är du välkommen att kontakta någon av våra rådgivare för att bolla dina tankar. Mejla till kontakt@sokstiftelsen.se så återkommer en rådgivare till dig.

Linda Lekander, rådgivare, och Annika Hamrin, verksamhetschef, medverkar.

Hjälp oss gärna att dela information om webbinariet! Länk till en pdf-inbjudan finns här.